Floor naar het einde van de wereld
 

OVER MIJ

FLOOR

Ik ben Floor Hurkmans en ik heb als droom om mee te gaan met de Wylde Swan. Ik woon al sinds kleins af aan in Amersfoort met mijn ouders en twee broers. Ik zit op 't Hooghe landt in 5VWO, en op deze school ben ik te weten gekomen over  Masterskip. Ik ben nog enthousiaster over deze geweldige reis geworden door twee vrienden die een soortgelijke reis al hebben gemaakt en toen heb besloten dat ik ook zulke herinneringen wil maken. Daarom ga ik, 1 maart 2020, aan boord van de Wylde Swan.

MIJN INTERESSE

Naast dat ik 5 dagen per week op school zit, sport ik ook veel. Ik heb de afgelopen jaren geroeid in het wedstrijdteam van Hemus op de Eem. Naast dat ik heb geroeid, kan je mij zo nu en dan (in de zomer) vinden in ons zeilbootje, een Splash, op één van de Friese meren. Je kan mij dus veel op het water vinden en ik kan dus ook al een beetje zeilen, maar ik hoop dat nog beter onder de knie te krijgen tijdens Masterskip!

Ik ben nieuwsgierig en leergierig en heb daarom voor het dubbele pakket NG & NT gekozen. Mijn lievelingsvakken zijn vooral bèta vakken, zoals natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Ik heb gekozen voor een reis die het accent legt op de natuur, wat inhoudt dat er drie bèta docenten meevaren die mij van alles kunnen leren op het dek van de Wylde Swan!

MIJN MOTIVATIE

Het lijkt mij enorm leuk om 5 weken lang in andere omgeving te leven, leren en natuurlijk te varen. Om allemaal nieuwe skills te krijgen en een reis te maken die mij altijd bij gaat blijven! Doordat ik in contact kom met andere culturen en andere talen, weet ik dat ik meer leer tijdens deze reis dan ik ooit zou leren in de schoolbanken. Want hier wordt de leerstof niet alleen verteld, nee hier zie en maak je het ook mee! Ik kijk er heel erg naar uit, maar vind het ook spannend. Hoe ga ik namelijk om met heimwee en kan ik het wel altijd vinden met de mensen op de boot? Ik ben benieuwd hoe ik met zulke dingen om kan gaan en wat voor oplossingen ik zal verzinnen.

 
 

MASTERSKIP

Wat is Masterskip nou eigenlijk? Masterskip is een organisatie die leerlingen uit 4Havo en 4/5VWO de kans geeft om een onvergetelijke zeilreis te maken. Er zijn vijf zeilreizen beschikbaar en ik heb gekozen voor de Jamaica-Cubareis die langs zes landen vaart. 

Nu vraag je je natuurlijk af hoe ik dat met school ga doen. Tijdens de reis ga je gewoon door met je schoolwerk. Zes dagen per week is er verplicht 3-4 uur zelfstudie. Naast de zelfstudie zijn er verdiepende bètalessen over het leven aan boord, maar ook excursies aan land!

De bemanning van het schip bestaat uit ongeveer 28 leerlingen, 3 bètadocenten en 1 aardrijkskunde docent en natuurlijk de scheepsbemanning.

Masterskip wilt mij de kans geven om 1 maart 2020 aan boord te gaan op de Wylde Swan, wil jij mij die kans ook geven? klik hier.

 

SPONSORING

Aan mijn zeilreis hangt wel een prijskaartje van 6350,- euro. Om dit bedrag bij elkaar te krijgen heb ik jou steun nodig! Jij kan mij op verschillende manieren sponsoren, die je hier beneden ziet staan. Elk kleine beetje helpt!

Een donatie kan komen van particulieren en bedrijven.

Klik op het icoon

TIT - FOR - TAT

Heb jij nog een klusje die gedaan moet worden of zoek je nog voor een oppas? Als jij mij helpt, help ik jou ook!

JOIN MIJN ZEILTEAM

VRIJE GIFT

BEDRIJVEN

Benieuwd naar het verloop van mijn reis? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en andere leuke extra's.

Ben je niet geinterreseerd in de nieuwsbrief of in een tit-for-tat? geen probleem! een vrije gift is ook mogelijk.

Wilt u als bedrijf mij sponsoren, kan dat natuurlijk ook. Op de pagina voor bedrijven vind u hier meer over.

Benieuwd wie mij al sponsort? Neem een kijkje op de sponsorlijst.

CONTACT

Klik op het icoon

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
 

© 2019 door Floor. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now